Estocolmo

 
Tjaa alla coola! sitter nu hemma hos chillen och lyssnar på musik och tar igen allt snack som vi har missat dem här två veckorna, as nice! kom hem från öland idag vid sju och jag har haft två underbara veckor med min älskling♥ på fredag morgon sitter chillen och jag på ett plan till italia, så jävla grymt!! kommer ta sjukt mycket bilder och det kommer inte bli någon uppdatering under dem två veckorna vi är borta heller så vi hörs när jag kommer hem :) Ha det bäst, puss!
 

Öland

 
Hej på er! :)
imorgon tidigt på morgonen åker jag med familjen och älskling till vårt lilla hus på öland där mormor väntar. Kommer vara borta i nästan två veckor och kommer inte blogga på hela tiden så vi hörs när jag kommer hem :) jag kommer ha två underbara veckor där nere på öland med världens finaste pojkvän. kommer bli så mysigt! 
Hoppas ni får det bäst, puss!♥

J & A

 
 
så fina tjejer!

#friendship

 
 

YOLO


Happy for nothing

 

Dagens

 

If you don't like something about yourself, change it. If someone else doesn't like something about you, fuck them.

 
 
 
 
 

Love you guys!

 

Taggad på italien tjejen? :D

 
Jag är jävligt taggad!!
 
Deja vu ^
 

Ja, jag älskar denna känsla!

 

2 Juli

 
Hej på er! sitter och lyssnar på lite musik och bara chillar :) idag vaknade jag upp brevid älsklingen. vid 11 hade jag klipptid så vi cyklade dit och nu är mitt hår jätte kort tycker jag.. :/ nee men det är ju inte slitet längre iaf! efter klippningen åkte vi ner till centrum och käkade på thaien och sen har vi bara legat ute och solat, tagit ett bad och han åkte hem för typ 20 min sen. ikväll ska jag bara vara helt för mig själv och se på film hade jag tänkt, mys! imorgon så ska jag träffa bell (saknar henne!!) en snabbis och sen kommer simon hit. på onsdag är jag med simon och sen ska jag passa syrran på eftermiddagen och sen börja packa lite. på torsdag på dagen ska jag inte göra någonting men på eftermiddagen ska jag och chillen åka in till stan och shoppa lite och sen käka middag i stan, härligt :) på fredag kommer jag packa klart allting till både öland och italien och sen kommer simon till mig. på lördagmorgon sticker vi tidigt till öland, kommer bli bäst! :D aja, bloggar mer ikväll, puss!♥